vrijdag 1 juli 2011

Ik vond tijd!

Zo'n baby in huis... dat verandert uw leven toch echt heel wat! De eerste weken was deze dame een echte schreeuwbaby. Huilen was echt niet meer het juiste woord. Ze schreeuwde hele namiddagen en avonden. 's Morgens en 's nachts had ze nergens last van. En zo bracht ik dus hele dagen al wandelend door het huis door (niet dat het hielp hoor, want ze bleef schreeuwen).
We probeerden vanalles maar vonden onze redding bij Sam, de osteopaat. Hij voelde wat, duwde wat, eigenlijk leek het alsof hij helemaal niets deed. Maar het hielp! Hoera! En nu heb ik tijd gevonden om nog eens wat te hobby'en. Heerlijk!
Dus terwijl mijn baby gisteren lag te slapen of te spelen maakte ik tussen de voedingen door mijn prototype voor haar doopkleedje: een tea party sundress.
Met grote dank aan Prutsen om het patroon te mogen overtekenen!

Hij is nog wat lang, en mijn - zelfgemaakte - paspelband trekt langs alle kanten, maar hij is helemaal af (op de knopen na, daar gaan we vandaag voor zien).

Oliver S tea party sundress

En Febe zegt: 'uweuh!'

Oliver S tea party sundress op model

8 opmerkingen:

 1. Wat een schatje en hier zelfs al lachend! Goed dat Sam jullie kon helpen. Geniet van elkaar en van terug een beetje vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ligt ze daar toch mooi te wezen.
  ik vind hem schitterend geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoe lief en zo een mooie baby! en een heel mooi kleedje tof zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi!
  En zelfs al poseren met big smile.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo schattig! Benieuwd naar de defintieve versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo een lief lachebekje, niet te geloven dat ze ook kan schreeuwen. Fijn dat je weer wat tijd voor je hobbys hebt en dadelijk omgezet zo een leuk kleedje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zie je maar, alles komt goed. Ze lijkt er zeer tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een pracht van een meisje, jullie Febe! Ze ligt met recht te stralen in haar mooie jurk. En één ding weet je zeker: ze groeit er echt nog in. 't Is enkel een kwestie van tijd.
  Fijn weekend. Groet, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen