woensdag 13 juni 2012

Waarom rokjes nu een echt feest zijn...

Een tijd geleden plaatste deze madam een oproep op haar facebook account om maten te weten te komen voor haar boek. Ik stuurde braaf mijn maat en afmetingen door en besloot dat ik er misschien toch (weer al ) eens iets aan moest doen. En ja hoor, ik mag nu rokken maken in 2 maten kleiner. Heerlijk! Daarom zijn rokjes echt een feest. Nu moet het weer nog meedoen he.

Mijn proefmodel in het tochthondenstofje (maar zolang ik niet aan de deur ga liggen, heeft dat niemand in de gaten):

Het is een proefmodel omdat ik mijn schoonste stofjes niet direct wilde verprutsen. Ik wilde graag een rok in hetzelfde stofje als Febe haar gesmockte bloesje/kleedje (een lapje dat kort genoeg is dat ze er nog mee kan kruipen, maar lang genoeg dat het met een broekje ook op een kleedje kan lijken). Maar helaas, ik was niet slim genoeg. Volgende keer knip ik eerst mijn rok, en dan een lapje om te smocken.
En nu ga ik even een rok voor mijn mama omzomen. Zo tof! Als er iemand een bedrijfje wil starten en mensen wil aannemen. Ik stel mij bij deze al kandidaat.

8 opmerkingen:

 1. Leuke blog! En dat bloesje is superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi bloesje!En wat een flinke meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, wat is Febe groot geworden...
  Leuke rok en een schattig bloesje! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig gezichtje. Dat bollenstofje is heel mooi.Knap rokje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke bravo voor die maten :) en wat is die meid al weer groot geworden! Morgen is die van ons aan de beurt om 1 te worden...wat gaat het snel :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele leuke rok en een tof bloesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met je 2 maatjes minder! En wat een mooie rok en bloesje maakte je !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, is Febe al zo'n grote meid? Wat vliegt de tijd! En super dat je je rokjes-vrees overwonnen hebt! (en dat 't dan nog 2 maten kleiner is, is nog beter!)

  BeantwoordenVerwijderen