zaterdag 4 februari 2012

Gauwgereed truitje

Ik zag bij atelier Ullizee dit prachtige truitje. En zo'n schat van een kindje erin nietwaar? Mevrouw Ullizee was zo vriendelijk om het patroon met mij te delen. En na 2 avonden breien rolde er dit van de pennen af...
gauw gereed truitje
De kraag moet nog vastgenaaid met een knoopje, maar ik wilde het al eens passen. Volgens mijn hubby zou het te klein worden. En hij heeft (weeral) een beetje gelijk (maar dat zeggen we hem niet he). Volgende keer maak ik het wat groter. En misschien ook in een andere kleur want lijkt ze nu niet een beetje op een jongen met dat blauw?

En ja, een foto maken met de honden binnen is niet zo'n goed plan. Dan is er vooral aandacht voor de woefers en niet voor de mama :-)

6 opmerkingen:

 1. heel mooi! Ik vind dat blauw wel mooi hoor, zalig babyblauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Jij bent wel veel sneller dan ik. Jouw dochter staat er prachtig mee, leuk gedaan. En bedankt voor de vermelding!
  Groetjes en geniet van het wintersweekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat debardeurke, maar wat me vooral opvalt is die Welsh op de foto :) heb er ook zo één en die loopt ook altijd in het beeld. Leuk om te zien hoe de twee "fotomodellen" enkel oog hebben voor elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen