vrijdag 9 september 2011

Terug aan het werk...

Al een ganse week. De tijd vliegt nu nog meer dan daarvoor precies. Dus u zal hier niet veel meer zien verschijnen vrees ik. Maar ik hou de blog nog aan want ik vind dat wel gemakkelijk om andere blogs zo te volgen.

Mocht iemand tips hebben ivm kolven op het werk... graag! Ik ging vol goede moed mijn eerste kolfpauze in, maar ik krijg dus bijna niets meer. Zo jammer. Hubbie is vandaag al maar een doos poedermelk gaan halen, want ook vanmorgen had ik niet het idee dat er genoeg melk was. En ik wilde zo graag tot 6 maanden voeden.

6 opmerkingen:

 1. Ai, dat is weer wennen: werken. Jammer dat het kolven geen succes was. Je kunt het nog even blijven proberen. Misschien dat het de drukte van de eerste dag(en) was. En mocht het niet lukken, vergeet dan niet dat er gelukkig ook heel veel kinderen gezond groot zijn geworden van poedermelk. Succes!
  Mis je je kleine meisje? Of is het eigenlijk ook wel weer fijn om even iets heel anders te doen?
  Fijn weekend voor nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je een dubbele electrische kolf? Dat maakt veel verschil... En buiten de werkuren je kindje extra veel aanleggen, zodat de productie gestimuleerd wordt! (en anders iemand van La Leche League bellen voor info)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En 'n foto van je kleine meid meenemen? Ik heb nooit problemen gehad met kolven, dus verder kan ik je niet helpen (mijn melkproductie ging altijd veel te goed). En lukt het 'n beetje, dat terug gaan werken? En dat komt wel terug hoor, dat je weer tijd hebt voor wat hobby's.. nu ja, ik hoop ook dat er nog wel iets meer tijd voor mijn hobby komt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook steeds meer als genoeg productie. Er in blijven geloven, niet in paniek geraken, veel drinken, op tijd gaan slapen en veel aanleggen of afkolven ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fotootje helpt, bodietje met haar geur eraan ook, muziekje in de oren, verstand op nul en kolven maar!
  Niet panikeren als het eens wat minder is.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer ondertussen werk gerelateerde dingen te lezen. Mails van 4 maanden, nieuwe dossiers, ... en dat zal ook niet zo bevorderlijk zijn he. Ik probeer er morgen mee te stoppen en echt de tijd nemen. En dan drinken ja, dat schiet er nu ook wel eens door.
  Ik heb een handkolf van Avent. Dat werkt voor mij prima (alle ja, toen ik thuis was toch).
  De doos poedermelk is nog dicht gebleven. Ik vul de flesjes aan met mijn moedermelk ijsblokjes. Maar goed dat ik daar een voorraadje van heb aangelegd.
  Ik dacht in het begin dat weer gaan werken nooit zou wennen, maar nu ben ik ook wel blij dat ik er weer kan invliegen.
  Ik probeer het nog een weekje. Bedankt voor jullie tips!

  BeantwoordenVerwijderen