zondag 10 april 2011

Draagdoek

Afgelopen maandag was het mijn laatste naailes voor dit jaar. Ik was van plan om maar tot aan de pauze te blijven (beetje rusten is toch wel aangenaam in dit stadium) maar mijn draagdoek was bijna klaar. Dus werd het toch een lange avond met dit als resultaat:

draagdoek


Het patroon haalde ik hier. Met een restje zette ik er ook nog een zakje in voor zakdoeken/tutjes/sleutels/beertjes/... Voor wat betreft de lengte misschien een kleine tip: overschat uzelf niet. Ik vind mezelf meestal een extra-largeke (als u begrijpt wat ik bedoel) dus ik koos voor de lengte tussen L en XL in. Dat blijkt nu wel echt een beetje te groot te zijn. Ik wacht nog even tot ik het met een echt baby'tje kan proberen, maar waarschijnlijk wordt hij nog ingekort.

5 opmerkingen:

 1. Of nog eentje maken, eentje voor de papa of deze houden voor een grotere baby en eentje voor het eerste jaartje, ja want ze zitten er graag in en lang omdat ze het zo leuk vinden. ( Ik heb wat afgezeuld met die van mij). Lekker knus en ge kunt er overal mee door en op en af, nu ik er over nadenk heb ik niet echt bugggy kinderen gehad. ( we hadden ook nog wel een draagzak voor op de rug)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is schitterend geworden.
  heel handig.
  sterkte met de laatste lootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, keileuk gedaan! Ziet er heel mooi uit, benieuwd hoe je beebje daarin gaat soezen! Veel succes nog met die laatste weekjes... we duimen voor vlot en pijnloos ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die komt zeker van pas. Leuk met die zakjes! Héél mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt leuk gedaan !! Nu ben je er helemaal klaar voor.
  Bij deze wens ik je veel succes met de bevalling !

  BeantwoordenVerwijderen