zondag 20 maart 2011

Stoffenspektakel

stoffenspektakel eindhoven by Najasknitting
Ik ging gisteren naar het stoffenspektakel in Eindhoven. Wat een luxe seg! We konden keidicht bij de deur parkeren en het was er bovendien nog eens heel rustig binnen. Waar je je in Hasselt echt tussen de mensen moet wringen, hadden we hier soms een hele kraam voor ons alleen.
De buit mag er wezen. Het rode en het blauwe stofje met de motiefjesstofjes die erop liggen worden ringslings. Ik bestelde namelijk laatst een prachtige Dahitri - de laatste die er nog verkocht werden - maar die bleek te klein te zijn voor mij. Dan maak ik er dus zelf maar 1 (of meer want ik heb wel 4 paar ringen besteld. Tja ik kon niet kiezen he )
Het gele en het bloemekesstofje worden een oliver S. jurkje voor de baby. Maar daar zal ik maar eerst eens aan beginnen in een klad stofke zeker.

5 opmerkingen:

 1. ohh, had ik dat maar geweten, ik heb enkel die van hasselt in mijn agenda staan. leuke stofjes trouwens. En je kadootje zit op de bus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmmmmm.... als ik dit zo lees baal ik helemaal dat ik niet geweest ben!
  Het was zo dicht bij en gisterenavond laat dacht ik er pas weer aan!
  Komt er van als je het niet in je agenda opschrijft.....
  Maar wat een leuke heb jij er gekocht!
  Volgende keer beter en wie weet treffen we elkaar dan daar wel?!?!? Wordt wel een half jaartje wachten, maar goed...
  Madeliefste

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stofjes!
  In het najaar was ik ook naar het stoffenspektakel in Eindhoven geweest en idd. helemaal niet druk. Maar helaas een ruim een uur rijden voor mij...
  Ik denk dat ik deze naar Hasselt ga. Ik zal mij al maar voorbereiden om een drukte...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mijne zsazsa he, die bestaat uit uw bovenste twee stofkes: geel met dat keischoon bruinbloemigs. wij komen wij goed overeen qua stofsmaak...
  hier is het wachten tot het stoffenspektakel in Antwerpen komt half april!

  BeantwoordenVerwijderen