maandag 20 december 2010

De allereerste zelfgemaakte babyspulletjes

Zaterdag kregen we normaal gezien bezoek. Leuk bezoek dat zou blijven eten en zo, maar door het slechte weer geraakten ze niet tot in onze uithoek. Dat gaf mij tijd, véél vrije tijd die ik anders in de keuken had doorgebracht.
En geloof het of niet: ik had zin om zelf nog eens iets te maken. En zie, 2 uur later rolde dit zomaar onder het naaimachine uit...

Een tuttefroemeldoekje :
tutfroemeldoekje
Hier zat normaal ook nog een knisperfolietje in, maar dat stikte ik aan de buitenkant vast. Aangezien ik mijn naden al dubbel verstevigd had, heb ik die plastic er gewoon vanaf getrokken. Ik ging echt geen naden lostornen. Zo erg was de goesting nu ook weer niet.

Een bavetje:
slab
En een - proefexemplaar - slabje uit een restje handdoek. Naar het voorbeeld van Miekk, maar met als patroon een ander slabbetje (de printer deed het namelijk niet) Ik vond de kleur verschrikkelijk maar ik wilde de mooiere bewaren voor echte exemplaren. Maar nu hij af is, met een geappliceerd Nijntje, is hij zo slecht nog niet.
Wat zeg ik? Ik ben er gewoon heel erg trots op! Hopelijk blijft de zin nu!

7 opmerkingen:

 1. Haha, ik maakte van het weekend ook zo'n labeldoekje met dezelfde fout!! Heb je hem ook van de blog van Mieks ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent te snel ;-) Ik was nog aan mijn opmaak bezig. Nu staan de links erbij. Jep, ook van Mieks. Niet te geloven dat we zo dom kunnen zijn he. Maar ik ben wel blij dat ik niet de enige ben die die fout maakte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn beide geweldig.
  en zo heb je je avond toch goed gevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, story of my life De leraar zei vroegrr ook al: daar zijn we og niet Kim, dat is het volgende hoofdstuk.

  Anyway, ik ga hem ook posten, maar na Kerstmis als ik hem kado heb gedaan. Het verpest de verrassing anders zo. Hoewel ik net hoor dat mijn zusje is opgenomen met zwangerschapsvergiftiging, dus misschien geef ik het eerder als ze lang moet blijven en als ik af kan reizen naar Roosendaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh, wat een leuk doekje! en ach, dat het niet knispert, da's nu ook geen ramp.. (geen enkele van onze 3 baby's reageerde ooit op iets dat knispert... maar sabbelen, ooh jaaaaa! :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie babyspulletjes en heel bruikbaar!
  Bedankt om mijn blog te linken.
  Groetjes,
  Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Fijn al je opeens zoveel vrije tijd hebt he!

  XO Heidi


  (voel je je al wat minder misselijk en moe?)

  BeantwoordenVerwijderen