woensdag 13 januari 2010

Nieuwe stofkes

In de naailes is de eerste broek ondertussen af. Een foto volgt later.
Volgende week starten we met ons tweede project en ik heb gekozen voor een rok uit de Burda. 't Wordt er eentje met plooitjes, ingestikt op de heupen zodat het niet verdikt. De heupen zijn al dik genoeg. (Dat eerste zei de juf, dat tweede dacht ik er zelf maar bij.)
Ik wilde iets vrolijks dus trok ik naar een nieuwe stoffenwinkel hier in de buurt. Al die mooie stofjes die je ziet bij online winkels zoals deze of deze zijn in mijn echte leven dus nergens te vinden en ik durfde het nog niet goed online te bestellen omdat ik ook niet zo goed weet of ik (de grijze muis) zoiets durf dragen, maar dat doe ik volgende keer wel!

Ik heb de 2 volgende stofjes dan maar gekocht. Ook nog vrolijk, maar eigenlijk toch niet wat ik wilde. Ah ja, u vraagt zich misschien af waarom 2 stofjes voor 1 rok, awel, ik kan niet kiezen. Volgens de mevrouw van de winkel was de blauwe tricot niet zo geschikt voor een rok met plooikes, maar dat was dan wel weer mijne favoriet. Dus vandaar 2. Oordeel zelf maar:
Een close-up zodat u toch kan zien dat er iets van een motiefke inzit, ook nog best vrolijk, met een beetje blauw (maar op de foto komt dat blijkbaar niet zo goed tot zijn recht).

1 opmerking:

  1. Wauw, een broek. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Zelf heb ik al een paar keer stofkes besteld bij NoeKs en één keer bij Vermiljoen. Heel gemakkelijk en qua prijs (en kwaliteit) veel beter dan de plaatselijke stoffenwinkel hier. Plus dat de stof natuurlijk echt wel super mooi is. Er zitten heel wat opvallende stoffen tussen, maar evenzeer ook stoffen die in zijn geheel toch heel 'rustig' ogen.

    BeantwoordenVerwijderen