vrijdag 11 september 2009

The Insider : Baileys

Gisteren heeft de postbode een superpakketje achter gelaten. Ik wist niet wat ik zag toen ik het open deed:
Ik was echt even in shock. ZOVEEL Baileys! Een tijd geleden had ik me ingeschreven bij 'The Insiders' om gratis producten te mogen testen. Wat ik natuurlijk niet zo heel goed had gelezen was dat ik ook heel veel andere mensen mocht laten proeven.
Het blijkt niet zo'n probleem te zijn om 'slachtoffers' te vinden voor mijn projectje. Heel veel mensen willen wel Baileys Coffee proeven en in ruil even vertellen wat ze erover vinden. Van de 20 proefflesjes zijn er nog maar een paar meer over. De grote fles staat natuurlijk hier in de frigo. Dus wie wil mag zichzelf uitnodigen op een feestje ;-)

Wat de mensen er in mijn omgeving van denken? De reacties zijn zeer uiteenlopend: 'Oh, gij zijt geselecteerd en ik niet!', 'Hoe komt ge nu weer bij zoiets? Maar ja van u kunt ge zo'n dingen verwachten ja.', 'Maar 1 fleske per persoon?', 'Oh, seg, die en die en die willen ook graag proeven'. Het is wel heel leuk om te doen. Veel mensen voelen zich geroepen om proefkonijn te spelen.

Zelf ben ik er helemaal kapot van! Wat dacht u anders dat ik nu aan het drinken was bij mijne blog. Ook Mr. Naja vindt het lekker terwijl hij normaal niets van Baileys moet weten. Een vrouwendrankje vindt/vond hij het...

Maar goed, de moraal van mijn verhaal natuurlijk... Het is niet zo origineel want Vanessa deed het ook... Ik heb er ook heel lang over getwijfeld want het gaat wel erg confronterend worden nu. *** tromgeroffel ***
Ik zal een flesje Baileys Coffee versturen naar één van de mensen die hierop reageert en daarna even komt vertellen wat hij/zij ervan vond.
Confronterend natuurlijk want stel dat ik hier nog steeds tegen mezelf zit te lullen...

4 opmerkingen:

 1. hahah! insgelijks, ik vond het al verbazend dat er vier reacties kwamen, maar waarvan er al twee buiten categorie!!! (Bij deze ik val hier dus ook buiten categorie!!)
  Maar je blog staat in mijn fav's, ik kijk geïnteresseerd uit naar je creatieve uitspattingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha, gratis Baileys. Dan ben ik kandidaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor al je verwennerij, wat een pakjesfeest hadden wij vandaag! Maar gelukkig, ik zie dat je zelf ook goed verwend bent!

  Op mijn weblog de foto's van de hele Santenkraam, blij met je cadeautjes!

  Oh en Vanessa, die creatieve uitspattingen, die hebben ons huis goed weten te vinden! Ik heb ze bijvoorbeeld aan mijn voeten en mijn dochter ligt er mee in haar bedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prutsen, aangezien jij de enige kandidaat bent, maar vooral omdat ik zoiets leuks van jou gekregen heb, komt de Baileys jouw kant op.

  BeantwoordenVerwijderen